Pianoles

Pianoles

Als dirigent en koorleider heb je veel bagage nodig. Sinds 2018 geef ik ook pianoles en keyboardlessen in de regio Oost-Brabant en de regio Den Bosch

Mijn pianolessen en keyboardlessen zijn individueel en vinden één keer per week of eens per twee weken plaats.

In de pianolessen en keyboardlessen besteed ik aandacht aan een gezonde muzikaliteit gebaseerd op een goede houding, techniek en voordracht. Uiteraard komt ook theorie, ritmiek en noten lezen aan bod. Dit heb je allemaal nodig voor een goede basis als pianist(e)!

Onderdeel van dirigent zijn

In 1996 ben ik afgestudeerd aan het Brabants Conservatorium te Tilburg voor de vakken hoorn, koor- en orkestdirectie waarbij piano spelen een zeer prominente rol heeft gespeeld en dat studeer ik nog dagelijks. Ik heb op schoolmuziek niveau het bijvak piano afgesloten en daarna intensief tot op de dag van vandaag doorgevoerd met het partituurspel.

Mijn manier van lesgeven

Ik hanteer bij de piano- en keyboardlessen veel variatie in lesmateriaal en afhankelijk van het niveau waarop de leerling musiceert pas ik mijn methodiek aan. Ik vind het belangrijk dat de leerling zelf ook aangeeft wat voor soort muziek hij/zij leuk vindt om te spelen. Al naar gelang het niveau van de leerling speel ik hierop in. Alle muziekstijlen zijn in principe mogelijk, of het nu gaat om klassiek, pop, blues of jazz. Op deze manier bereiken we het beste resultaat en blijft de leerling gestimuleerd om verder te willen leren.

Proefles

Je kunt altijd een afspraak maken voor een gratis proefles! In deze proefles krijg je een indruk hoe ik te werk ga en welke lesmethode ik zoal gebruik. Uiteraard maak ik ook gebruik van de moderne media.

 

31 LR - Muziekles - A(c) Jeroen van Heijningen-.jpg

Privé les bij je thuis

Denk je dat je meer baat hebt bij privé pianoles dan kan dat. Met privé lessen kunnen we aandacht schenken aan die onderdelen die voor jou ontwikkeling belangrijk zijn. Het gemak van privé lessen is dat ik deze niet alleen op de muziekschool Musicas in Deurne geeft maar ook bij jou thuis.

Proefles

Weet je nog niet wat het beste voor jou persoonlijk is, neem dan een proefles. Tijdens deze proefles kunnen we samen kijken wat de beste aanpak voor jou is en hoe vaak je les wilt krijgen én waar.


PIANOLES MET LEO

ADRES

Leo Smeets
Eendrachtspolder 45
5235 TA Den Bosch

CONTACT

Mobiel: 06 - 19 02 26 28
Email: info@leo-smeets.nl

whatsapp-512.png

LOCATIE