Pianoles | Den Bosch | SMEETS | Muziekles op locatie

Pianoles | Den Bosch | SMEETS | Muziekles op locatie

Op zoek naar iemand die pianoles in Den Bosch kan geven, omdat u er al tijden van droomt de piano te kunnen bespelen?

Pianoles in Den Bosch: op locatie of bij u thuis

Op zoek naar iemand die pianoles in Den Bosch kan geven, omdat u er al tijden van droomt de piano te kunnen bespelen? Of heeft uw kind een passie voor pianomuziek ontwikkeld en zou deze hier graag meer ervaring en kennis over opdoen? De beste ervaring doet u op middels een docent met passie voor muziek. Iemand die in staat is zijn passie en enthousiasme over te brengen op de leerling. Hierbij maakt het niet uit of de betreffende leerling jong of oud is. U bent immers nooit te oud om te leren! Kies voor gezamenlijke pianolessen bij muziekschool Musicas in Den Bosch en leer samen met andere leerlingen de kneepjes van het vak. Bovendien doe je zo ook nog eens leuke contacten op binnen de muziekwereld die dezelfde passie als u met zich meedragen. Spreken privélessen u meer aan? Ook dit is een mogelijkheid! Muziekliefhebber, dirigent, hoorndocent en pianodocent Leo Smeets staat zowel thuis als op locatie naar uw voorkeur klaar om u en/of uw kind voorzien van een aanpak die het best bij de leerling past. Voor de beste, leukste en meest leerzame pianoles in Den Bosch bent u bij Leo Smeets aan het juiste adres!

Pianoles in Den Bosch: voor jong en oud

Als muziekliefhebber weet ik als geen ander dat een mens nooit te oud is om te leren. Tijdens mijn lessen pas ik het niveau aan op de betreffende leerling. Hierin houd ik niet alleen rekening met de moeilijkheidsgraad, maar ook met de muziekstijlen. Ik vind het belangrijk dat leerlingen doeltreffend leren en muziek kunnen maken binnen het genre/de genres die hij of zij leuk vindt. Daarnaast hecht ik veel waarde aan variatie en zal geen les hetzelfde zijn. Weet u nog niet precies wat u nu precies leuk vindt? Geen enkel probleem! In dat geval beginnen we met een enorme variatie aan lesmateriaal, zodat u zelf kunt ontdekken waar uw passie nu echt ligt. Hier ligt dan ook mijn aantrekkingskracht voorde piano: de mogelijkheid om alle soorten muziek te spelen. Zo wordt dit veelzijdige instrument niet alleen ingezet bij klassieke muziek, maar ook voor het maken van popmuziek, jazz, blues en nog veel meer. Graag een proefles piano of keyboard ontvangen? Of wilt u meer informatie over de lessen zelf en waar u deze precies kunt ontvangen? Neem geheel vrijblijvend telefonisch (06-22586040) of via de mail (info@leo-smeets.nl) contact op om gezamenlijk de mogelijkheden te bespreken!

Pianoles 2 - Hoe moet ik mijn vingers plaatsen.jpeg

Over de docent: Leo Smeets

Voor professionele muziekles in Den Bosch bent u bij Leo Smeets gegarandeerd aan het juiste adres. Dankzij de jarenlange ervaring binnen het  vakgebied en de passie voor het maken van muziek, weet u zeker dat u in goede handen bent. Deze passie draagt Leo dan ook graag over op zijn leerlingen. In achttien jaar tijd heeft Leo de hoofdvakken orkestdirectie, koordirectie en hoorn gestudeerd aan het Brabants Conservatorium in Tilburg. Na deze veelzijdige opleiding is Leo werkzaam geweest als docent-pedagoog van jonge hoornisten, orkestdirigent en koordirigent. Momenteel werkt Leo als koordirigent met drie verschillende typen koren en deelt hij zijn passie en enthousiasme met leerlingen tijdens zijn (privé) hoorn-en pianolessen. Bovendien is Leo gastdocent bij de cursussen Oriëntatie Koordirectie en Basiscursus Koordirectie 1 in Weert. Tijdens deze cursussen leert u alles over dirigeren voor beginners en gevorderden. Dankzij de vele jaren kennis en ervaring weet u zeker dat u bij Leo in goede handen bent!


ADRES

Leo Smeets
Eendrachtspolder 45
5235 TA Den Bosch

CONTACT

Mobiel: 06 - 19 02 26 28
Email: info@leo-smeets.nl

whatsapp-512.png

LOCATIE