Pianoles

Pianoles

Bij Leo Smeets bent u gegarandeerd aan het juiste adres wanneer u op zoek bent naar pianoles van een professional in de omgeving Den Bosch.

Pianoles voor alle leeftijden

Bij Leo Smeets bent u gegarandeerd aan het juiste adres wanneer u op zoek bent naar pianoles van een professional. In 18 jaar tijd heeft Leo de hoofdvakken hoorn, koordirectie en orkestdirectie gestudeerd aan het Brabants Conservatorium in Tilburg. Na deze opleiding is Leo het vakgebied ingestroomd als koordirigent, orkestdirigent en docent-pedagoog van een verscheidenheid aan jonge hoornisten. Momenteel uit Leo zijn passie als koordirigent bij drie verschillende type koren en tijdens het geven van piano-en hoornlessen. De doelgroep varieert van jonge muzikanten die pas net kennis maken met de muzikale wereld tot ervaren kenners van het vak die graag meer uit hun huidige skills willen halen. Tijdens zijn lessen streeft Leo er te allen tijde de leerling te voorzien van een aanpak die nauw aansluit op zijn of haar niveau, kennis en voorkeuren. Als dirigent, pianodocent, hoorndocent én muziekliefhebber haalt Leo niet alleen energie uit het overbrengen van kennis, maar ook uit het delen van zijn enthousiasme en liefde voor het vak. Neem geheel vrijblijvend telefonisch (via 06-22586040) of per mail  (info@leo-smeets.nl) contact op om gezamenlijk de mogelijkheden te bespreken!

Neem contact met ons op

Pianoles in de muziekschool of op locatie

Heeft u altijd al piano willen spelen, maar nooit actie ondernomen om dit ook daadwerkelijk te doen? Of heeft u reeds uw passie voor het bespelen van een instrument ontdekt? In beide gevallen bent u bij mij aan het juiste adres. Dankzij mijn jarenlange ervaring in de muziekwereld en het lesgeven weet ik precies welke methoden het best bij welke leerling passen. Zo geef ik pianoles aan mensen uit verschillende leeftijdscategorieën en van een variatie aan niveaus. Mijn keyboard-en pianolessen kunt u volgen in groepsverband via muziekschool Musicas in Best. De keyboard is een fijne beginner: na slechts een maand kunt u (met begeleiding) gegarandeerd al meerdere liedjes spelen! Door de vele mogelijkheden die een keyboard biedt leert u gaandeweg naar welke richting uw voorkeur uitgaat. De piano en het keyboard bieden een verscheidenheid aan muziekstijlen, wat het bespelen van deze instrumenten voor mij zo enorme uitdaging maken. Tijdens de lessen wordt volledig rekening gehouden met uw muziekvoorkeuren. Heeft u nog geen idee welk genre u het liefst wilt spelen? In dat geval gaan we samen op zoek naar welke muziekstijl u het beste ligt! Neem geheel vrijblijvend contact op wanneer uw voorkeur uitgaat naar privéles op locatie naar eigen wens of bij mij thuis. Zo kunnen we gezamenlijk de mogelijkheden bespreken!

Neem contact met ons op

Opleiding tot dirigent

Dankzij mijn vele jaren ervaring binnen het vakgebied kan ik met trots zeggen dat ik docent cursus-dirigent ben. Vanuit de leslocatie RICK in Weert kunt u twee cursussen volgen die geheel door mij worden gegeven. Onze oriëntatie cursus is uitermate geschikt voor beginners en mensen die ervaring hebben in het leiden van een (jeugd)koor. Tijdens deze cursus maakt u kennis met het dirigeren en gaat u aan de slag met verschillende onderwerpen zoals muziektheorie, stemvorming en repetitietechniek. Na afloop wordt u beoordeeld op uw vaardighedentijdens een koorpracticum met het Projectkoor. Wanneer u deze goed uitvoert ontvang u een officieel VNK certificaat. Heeft u al meer ervaring op het gebied van dirigeren en lijkt het u een geweldige mogelijkheid aan de slag te gaan met meer mensen binnen het vakgebied? In dat geval is onze basiscursus koordirectie 1 de perfecte oplossing! Tijdens deze cursus gaat u dieper in op de stof en leert u onder ander hoe u verschillende technieken zoals stemvorming, slagtechniek, partituurspel en solfège in de praktijk kunt brengen. Ook deze cursus wordt afgesloten met een koorpracticum, waarna u wordt beloond met een officieel VNK certificaat. Beide cursussen bestaan uit tien lessen met één proefles. Elke les vindt plaats op zaterdagochtend op onze locatie in Weert.

Neem contact met ons op

ADRES

Leo Smeets
Eendrachtspolder 45
5235 TA Den Bosch

CONTACT

Mobiel: 06 - 19 02 26 28
Email: info@leo-smeets.nl

whatsapp-512.png

LOCATIE