Muziekles | Den Bosch | SMEETS | Muziekles op locatie

Muziekles | Den Bosch | SMEETS | Muziekles op locatie

Bent u op zoek naar muziekles in Den Bosch waarbij rekening wordt gehouden met uw muziekvoorkeuren en niveau?

Muziekles in Den Bosch voor jong en oud

In dat geval bent u bij Leo Smeets aan het juiste adres! Dankzij de jarenlange ervaring als koordirigent, orkestdirigent en dirigent coach bent u verzekerd van professionele begeleiding tijdens uw ontdekkingstocht naar de beoefening van een instrument.

Leer de hoorn te bespelen aan één van de muziekscholen waar Leo werkzaam is of ontvang pianoles op locatie. Zo leert u niet alleen de behendigheid om de instrumenten te kunnen bespelen, maar draagt Leo ook het enthousiasme en de passie over op zijn leerlingen. De lessen zijn geschikt voor jong en oud, want niemand is te oud om nog te kunnen leren.

Wilt u graag meer informatie over muziekles in Den Bosch en omgeving of een proefles ontvangen? Neem geheel vrijblijvend per mail (info@leo-smeets.nl) of telefonisch (via 06-22586040) contact op om samen de mogelijkheden te bespreken!

Neem contact met ons op

Leer de hoorn bespelen!

De hoorn is een prachtig uniek instrument dat veel oefening en geduld vereist voor degenen die deze graag willen bespelen. U kunt via drie verschillende scholen muziekles van mij ontvangen. Zo geef ik les aan de particuliere muziekschool Musicas in Best, muziekschool Rick in Weert en muziekschool Grensland in Budel-Hamont. Mijn passie voor het bespelen van de hoorn begon jaren geleden, toen ik nog aan het begin van mijn studie stond. Mijn dagelijkse energie en enthousiasme haal ik dan ook uit het overbrengen van deze passie op mijn leerlingen. Tijdens mijn lessen streef ik ernaar het muzikale talent van mijn leerlingen tot een uiterste te brengen, waarbij uiteraard rekening wordt gehouden met de muzikale talenten van het individu in kwestie. Samenspel vind ik misschien wel één van de leukste aspecten aan het maken van muziek. Het is dan ook niet voor niets dat ik mijn hoornlessen het liefst in groepjes van 2 tot 4 hoornisten geef. Omdat ik met verschillende leeftijdsgroepen werk, weet ik hoe ik een bepaalde aanpak het best op een individu af kan stemmen. Met trots kan ik zeggen dat een aantal van mijn oud-leerlingen nu spelen in een studentenorkest of zelfs de overstap hebben gemaakt naar landelijke conservatoria. Naast het opdoen van sociale-emotionele vaardigheden, hecht ik ook waarde aan het overbrengen van muzikale inzicht en kennis. Zo stimuleer ik mijn leerlingen bijvoorbeeld deel te nemen aan de landelijke Hafa-examens, waar u een officieel diploma kunt behalen.

Neem contact met ons op


Muziekles in Den Bosch: pianoles op maat

Het leren bespelen van een keyboard of piano is een goede basis voor een verdere groei in de muziek. Dankzij mijn jarenlange ervaring als dirigent bij verschillende orkesten en koren ben ik in staat u de ondersteuning te bieden die u nodig heeft. Zo pas ik mijn lessen aan op uw kennis, ervaring en niveau. Ik vind het belangrijk om de voorkeuren van mijn leerlingen te volgen en muziek te maken die zij leuk vinden. Ik sta dan ook voor alle muziekgenres open: van klassiek tot pop en van jazz tot de blues. Zelf nog geen idee waar uw passie precies ligt? Geen enkel probleem! In dat geval gaan we gezamenlijk op zoek naar het genre (of genres) dat het best bij u past. U kunt ervoor kiezen mijn pianolessen in groepsverband te ontvangen aan muziekschool Musicas in Best. Gaat de voorkeur toch meer uit naar privélessen? In dat geval kunt u kiezen voor lessen bij mij thuis of op locatie naar wens. Neem geheel vrijblijvend telefonisch of per mail contact op om samen de mogelijkheden te bespreken. Weet u nog niet zeker of pianoles echt iets voor u is? Tijdens een proefles kunnen we samen kijken welke aanpak het beste bij u past!

Neem contact met ons op

ADRES

Leo Smeets
Eendrachtspolder 45
5235 TA Den Bosch

CONTACT

Mobiel: 06 - 19 02 26 28
Email: info@leo-smeets.nl

whatsapp-512.png

LOCATIE